Te koop

Valeriusstraat 237-2

OBJECT

KEY KENMERKEN

Prijs Oppervlakte Buitenruimte
€ 650.000 65 m2 Ja

BESCHRIJVING

‘Ruim studio-kamerappartement met af te scheiden slaapgedeelte in het geliefde hart van Amsterdam Oud-Zuid met veel licht en een aangename lay-out’

Stap binnen in dit bijzondere appartement gelegen aan de Valeriusstraat 237-2 in Amsterdam. Deze bovenwoning biedt de kans om deel uit te maken van een populaire en charmante omgeving in het hart van Oud-Zuid in de prachtige hoofdstad. Een tijdloos, licht en riant appartement met een ruim slaapgedeelte, een zonnige living, een efficiënt ingedeelde keuken en een fraai woonoppervlakte. Dit appartement van 65 m² is oprecht met veel oog voor detail afgewerkt en ingericht. Zeer geschikt on te gebruiken als werkruimte of pied a terre.

INDELING
Na de verzorgde entree brengt het gemeenschappelijke trappenhuis je naar de tweede etage waar dit appartement ligt.

Woning:
Met uitzicht op de gemoedelijke Valeriusstraat ligt deze fantastische bovenwoning met een afmeting van 65m2. Bij binnenkomst, direct in de lichte living, valt de ruimte en plafondhoogte meteen op. De sfeervolle living, die is voorzien van een visgraatvloer met klassieke bies, heeft een open indeling waardoor iedere functie in de grote ruimte volledig tot zijn recht komt. Een grote eettafel bij de openslaande deuren van het Franse balkon aan de achterzijde, een riante zithoek bij de erker aan de voorzijde en een open slaapkamer met toegang tot de badkamer, alles behoort tot de mogelijkheden. De keuken is uitgevoerd in stemmig zwart en geplaatst in een efficiënte L-vormige opstelling met veel kastruimte. Er is beschikking over een kookplaat, een afzuigkap, vaatwasser, een combioven en een koelkast met vriezer.
De slaapkamer kent in de huidige situatie een open verbinding met de living. Het is een ruime kamer met de toegangsdeur naar de badkamer. De badkamer beschikt over een ligbad met douchegelegenheid, een wastafel en een toilet. Door de open plattegrond van het appartement doet het geheel riant en licht aan. Oprecht een fantastisch appartement op een geweldige plek!

OMGEVING
De Valeriusstraat is een charmante straat met eenrichtingsverkeer in Amsterdam Oud-Zuid ingeklemd tussen de Amstelveenseweg en het Valeriusplein. In de directe omgeving is alles te vinden voor de dagelijkse benodigdheden; supermarkten, verswinkels, speciaalzaken, lunchrooms, cafés en restaurants. Ook het VU medisch centrum, station Zuid en veel openbaar vervoer mogelijkheden zijn nabij. Binnen 10 fietsminuten is de binnenstad bereikbaar en in 5 autominuten is de ring A10 aan te rijden. Een parkeervergunning voor een auto kan voor deze omgeving direct verkregen worden.

Bijzonderheden:
– Bouwjaar 1916
– Sfeervol appartement op de tweede etage
– Woonoppervlakte van 65m2
– Energielabel B
– Prachtige eikenhouten visgraat vloer met klassieke bies
– Ruim slaapgedeelte met verbinding naar de badkamer
– Dakbedekking is vernieuwd in 2020
– Draai-/kiepramen voorgevel 2021
– Achtergevel is recent 2024 voorzien van isolerende beglazing
– Vereniging van eigenaren is in eigen beheer
– Servicekosten € 29,– per maand, incidentele kosten worden volgens verdeelsleutel verrekend
– Oplevering in overleg (met recht van gunning van de verkoper)

Deze woning is gemeten volgens de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning met veel zorg hebben opgemeten kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch verkoper noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoeringen worden door ons gezien als zuiver indicatief. Indien de exacte maatvoering voor jou van belang is, raden wij jou aan de maten zelf te (laten) meten.
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

This property is listed by a MVA Certified Expat Broker.

Lees meer Lees minder

LOCATIE

Provincie
NOORD - HOLLAND
Plaats
AMSTERDAM
Adres
Valeriusstraat 237-2
Postcode
1075 GA

KENMERKEN

INDELING

Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Aantal badkamers
1
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Frans balkon
1 /

GEÏNTERESSEERD IN DIT OBJECT?

PLAN EEN BEZICHTIGING IN













    CONTACTPERSOON
    Tim
    020 3050560

    ONS AANBOD IN DE OMGEVING

    • Appartement €985.000

      Van Eeghenstraat 191-2

      1071 GD AMSTERDAM
      1 badkamers
      85 m2 oppervlakte
      3 kamers
    • Appartement €1.450.000

      Willemsparkweg 144O

      1071 HR AMSTERDAM
      1 badkamers
      154 m2 oppervlakte
      6 kamers
    • Appartement €7.500.000

      Banstraat 27A

      1071 JW AMSTERDAM
      5 badkamers
      498 m2 oppervlakte
      11 kamers