Te koop

Vinkenkade 77R 95

OBJECT

KEY KENMERKEN

Prijs Oppervlakte Buitenruimte
€ 877.000 112 m2 Ja

BESCHRIJVING

Unieke kans: deze woning is gelegen op een fantastische locatie op recreatiepark Buitenborgh aan de Vinkeveense plassen. De ligging met aan twee zijde vrij uitzicht over de plas maakt deze woning een absolute parel. Hier kan je alle 365 dagen van het jaar zelf genieten.

Deze verduurzaamde en gemoderniseerde woning is gesitueerd op een fraai hoekperceel van ruim 331 m2, compleet met boothuis, tuinhuis, overdekt terras en sauna. Op slechts een steenworp afstand van Amsterdam, biedt het de perfecte ontsnapping aan de drukte van de stad, met rust, water en natuur in overvloed.

Geniet van het prachtige buitenleven vanaf uw (overdekte) terras. Pak uw boot uit uw eigen boothuis en vaar op Vinkeveense plassen of via de Vecht richting Amsterdam. Het rustgevende uitzicht op het water vanuit de sauna, de buitendouche of een frisse duik in de plas zorgt voor totale ontspanning en een vakantie gevoel het hele jaar door.

De recreatie woning biedt de mogelijkheid om er het gehele jaar door te verblijven, waardoor u alle vier de seizoenen optimaal kunt genieten van deze locatie.

INDELING
Begane grond:
De entreehal leidt naar een ruime woonkamer met door de fraaie aanbouw van 28m2 aangrenzend een ruime luxe keuken, uitgerust met hoogwaardige apparatuur zoals een Wolf ovenXl, warmhoudlades, Gutmann kookplaat, Quooker, Miele steamer, wijnkoelkast en grote Siemens koelkast.

De ruime woonkamer heeft twee zit gedeelten met beide weids uitzicht en toegang tot het grote terras welke geheel elektrisch te overkappen is.

Daarnaast bevindt zich op de begane grond nog een extra kamer welke gebruikt kan worden als werkkamer, evenals een apart toilet en een waskamer.

Aan de zijkant van het huis is een fraaie binnentuin met toegang tot het volledig geïsoleerde houten multifunctionele tuinhuis met overdekt terras en berging. Het dak is voorzien van zonnepanelen en een sedum dak bekleding.

Eerste verdieping:
Op de eerste etage treft u een ruime slaapkamer (voorheen 2) met ingebouwde kasten en airconditioning. Aan deze slaapkamer grenst een comfortabele badkamer met inloopdouche, 2e toilet en wastafel. Bovendien beschikt de slaapkamer over een toegang tot het royale dakterras met een bijzonder vrij uitzicht op de plassen en de start toren.

Bijzonderheden:
– Energielabel A
– Woning in park Buitenborgh met vrij uitzicht
– Uitzicht vanaf het dakterras over de Vinkeveense plassen.
– Hoekperceel, perceeloppervlakte 331m2
– Schitterend uitgebouwd en verduurzaamd
– Woonoppervlakte woning 97 m2
– 14 zonnepanelen
– Oprit voor 2 auto’s
– Groot multifunctioneel en geïsoleerd tuinhuis van 16 m2
– Sauna met vrij uitzicht
– Boothuis
– Ruim en schitterend aangelegd perceel
– 2 overdekte terrassen en een dakterras

Deze woning is gemeten volgens de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning met veel zorg hebben opgemeten kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch verkoper noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoeringen worden door ons gezien als zuiver indicatief. Indien de exacte maatvoering voor jou van belang is, raden wij jou aan de maten zelf te (laten) meten.
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Lees meer Lees minder

LOCATIE

Provincie
UTRECHT
Plaats
VINKEVEEN
Adres
Vinkenkade 77R 95
Postcode
3645 BX

KENMERKEN

INDELING

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
2
Voorzieningen
Schuifpui, Sauna, Zonnepanelen
1 /

GEÏNTERESSEERD IN DIT OBJECT?

PLAN EEN BEZICHTIGING IN













    CONTACTPERSOON
    Tim
    020 3050560

    ONS AANBOD IN DE OMGEVING