Te koop

Wedderborg 137

OBJECT

KEY KENMERKEN

Prijs Oppervlakte Buitenruimte
€ 425.000 45 m2 Ja

BESCHRIJVING

Een heerlijk begane grond 2 kamer appartement van 45 m² met een zonnige tuin op het zuiden (achterom!) en uitzicht op een groen grasveld en de waterkant in Buitenveldert. Gelegen op steenworp afstand van alle voorzieningen die Buitenveldert en de nabij gelegen Zuidas te bieden heeft.

Indeling
De indeling is erg gunstig, via de gemeenschappelijke hal bereik je het appartement op de begane grond, vanuit de hal in het appartement is er toegang tot alle vertrekken. De woonkamer/eetkamer en slaapkamer en keuken grenzen aan de zonnige achtertuin op het zuiden met een achterom en kastruimte, daarnaast is er ook buitenzonwering. Door de gunstige zonligging is het een fijn en vooral licht appartement. De woonkamer en eetkamer zijn voorzien van een grote raampartij. De keuken bestaat uit een half open indeling, divers inbouwapparatuur en heeft een L vorm. De badkamer is voor de omvang van het appartement erg royaal en bestaat uit een wastafel, inloopdouche en zelfs een ligbad! Separaat gelegen is het toilet en de wasmachineaansluiting. De slaapkamer is bereikbaar vanuit de hal, maar ’s ochtends sla je de deur open naar de tuin en kan je genieten van een kopje koffie met een zeer weids uitzicht op het groene grasveld aan de achterzijde van het complex met uitzicht op het water. De ramen zijn voorzien van dubbele beglazing en de vloer is van laminaat parket.

Locatie
Wedderborg ligt in Buitenveldert, pal tegenover de Zuidas en net buiten de ring van Amsterdam en dat biedt veel voordelen. Hier is nog ruime parkeergelegenheid, rust en ruimte. Het Amstelpark en het Amsterdamse Bos liggen op loop- en fietsafstand. Gelukkig hoef je niets van het stadse leven te missen, want je bent zo in Zuid. Daarbij ligt de ring A10 op enkele minuten rijafstand.
De dagelijkse boodschappen doen de bewoners van deze wijk op het compleet gerenoveerde Gelderlandplein met een groot aanbod aan modewinkels, speciaalzaken, horeca en 2 supermarkten, maar ook op de Zuidas vind je een ruim assortiment aan onder andere horeca, sportscholen, tandartsen, kapsalons en een supermarkt.
Openbaar vervoer tref je op loopafstand bij Station Zuid, met de vele treinen en bussen en met de Noord Zuid lijn en vanuit hier ben je binnen no time in de binnenstad of waar dan ook in Amsterdam en reis je met gemak de stad uit en binnen letterlijk 10 minuten sta je op Schiphol. Kortom, een ideale locatie!

Erfpacht
Het huidige tijdvak voor voortdurende erfpacht loopt tot 15-10-2036 en bedraagt momenteel € 105,27 per jaar. De verkoper is reeds onder de gunstige voorwaarden voor eeuwigdurende erfpacht overgestapt en heeft gekozen om de canon vast te zetten onder een gunstig bedrag van € 276,01 per jaar ten tijde van de overstap. Dit bedrag wordt jaarlijks geindexeerd op basis van inflatie. Het bedrag is fiscaal aftrekbaar.

Parkeren
Het is mogelijk om twee bewonersparkeervergunningen aan te vragen voor gebied Zuid 7, op dit moment is er geen wachtlijst voor het verkrijgen van een parkeervergunning. Raadpleeg de actuele informatie van het parkeervergunningenstelsel via de website van de Gemeente Amsterdam.

Bijzonderheden
– 45 m² gebruiksoppervlakte wonen;
– 2 kamer appartement met een goed formaat slaapkamer;
– Het appartement heeft een separaat toilet en een badkamer voorzien van een douche, wastafel en ligbad;
– Goed uitgeruste keuken;
– Ruime parkeergelegenheid voor de deur, twee parkeervergunningen mogelijk;
– Zonnige tuin op het zuiden met een achterom, buitenzonwering en kastruimte, uitzicht op het groen en water;
– Gelegen in een rustige straat in Buitenveldert en een zeer gunstige locatie, dichtbij de Zuidas, Station Zuid en op loopafstand van het winkelcentrum Gelderlandplein;
– Zeer gunstige begane grond ligging, ideaal voor starters, senioren of een stel;
– Erfpacht onder gunstige voorwaarden voor eeuwigdurende erfpacht reeds gepasseerd bij de notaris, de verkoper heeft gekozen voor de jaarlijkse canonbetaling;
– De servicekosten bedragen € 109,- per maand, de Vereniging van Eigenaren wordt professioneel beheerd en er is een meerjarenonderhoudsplan waarvoor wordt gespaard;
– Oplevering in overleg.

Deze woning is gemeten volgens de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning met veel zorg hebben opgemeten kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch verkoper noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoeringen worden door ons gezien als zuiver indicatief. Indien de exacte maatvoering voor jou van belang is, raden wij jou aan de maten zelf te (laten) meten.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

This property is listed by a MVA Certified Expat Broker.

Lees meer Lees minder

LOCATIE

Provincie
NOORD - HOLLAND
Plaats
AMSTERDAM
Adres
Wedderborg 137
Postcode
1082 SZ

KENMERKEN

INDELING

Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Aantal badkamers
1
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
TV kabel, Buitenzonwering
1 /

GEÏNTERESSEERD IN DIT OBJECT?

PLAN EEN BEZICHTIGING IN













    CONTACTPERSOON
    Tim
    020 3050560

    ONS AANBOD IN DE OMGEVING

    • Appartement €750.000

      Leonard Bernsteinstraat 66B

      1082 MR AMSTERDAM
      1 badkamers
      86 m2 oppervlakte
      3 kamers
    • Appartement €1.995.000

      Leonard Bernsteinstraat 80A

      1082 MR AMSTERDAM
      2 badkamers
      200 m2 oppervlakte
      4 kamers
    • Appartement €950.000

      Gustav Mahlerlaan 72

      1082 ME AMSTERDAM
      1 badkamers
      117 m2 oppervlakte
      2 kamers