Te koop

Sarphatistraat 85C

OBJECT

KEY KENMERKEN

Prijs Oppervlakte Buitenruimte
€ 395.000 36 m2 Ja

BESCHRIJVING

Prachtig gelegen 2-kamer appartement van 36 m² met een heerlijk balkon, in een historisch pand in de populaire Plantage buurt.

INDELING
Via de prachtige entree krijg je toegang tot het indrukwekkende gemeenschappelijke trappenhuis. Op de eerste verdieping bevindt zich het appartement. De gezellige woonkamer heeft een open L-vormige keuken met een hardstenen aanrechtblad en grenst aan het zonnige balkon. De lichte slaapkamer heeft een aangrenzende badkamer met inloopdouche, wastafel en een apart toilet. Er is een aparte kast met aansluiting voor de wasmachine. De gehele woning is voorzien van een fraaie eiken vloer. De hoge plafonds geven de woning extra ruimte en beleving.

LIGGING
De Plantagebuurt is een gewilde buurt in Amsterdam-Centrum en omvat het meest oostelijke deel van de Amsterdamse grachtengordel, tussen de Binnen Amstel en de Singelgracht. Hier vind je de universiteit, kunst en cultuur, sfeervolle terrassen, toonaangevende restaurants en volop winkelmogelijkheden. In de directe omgeving liggen de Hortus Botanicus, de Stopera, het Waterlooplein, Artis en Carré. Het appartement ligt op een steenworp afstand van de metro, de Universiteit van Amsterdam, Artis en het centrum van Amsterdam.

ERFPACHT
De woning staat op erfpachtgrond waarvan het tijdvak is afgekocht tot 2032. De verkoper heeft gebruikt gemaakt van de spijtoptantenregeling voor de overstap op eeuwigdurende erfpacht. Na 2032 zal de erfpacht jaarlijks € 942,11 bedragen, welke jaarlijks wordt geïndexeerd. Voor alsnog is dit bedrag fiscaal aftrekbaar.
De informatie ligt ter inzage bij de makelaar.

VERENIGING VAN EIGENAREN
Het appartement maakt deel uit van de VvE Sarphatistraat 85-87. Er is sprake van een actieve vereniging van eigenaren, welke uit veertien appartementsrechten bestaat. De servicekosten zijn €132,96,- per maand. In de servicekosten zijn o.a. opgenomen de opstalverzekering, administratiekosten, elektra trappenhuis, onderhoudskosten en reservering groot onderhoud. De vereniging wordt professioneel geadministreerd door Velzel VVE Diensten B.V.. De VVE heeft een meerjarenonderhoudsplan opgesteld.

BIJZONDERHEDEN
– Woonoppervlakte 36 m² (NEN2580 gemeten);
– ruim zonnig balkon
– Heerlijk rustig gelegen aan achterkant van het pand;
– Actieve en gezonde VvE, servicekosten per maand € 132,96;
– Pand volledig gerenoveerd in 2021 incl. fundering;
– Hoge plafonds (ca. 3,69 m);
– Oplevering in overleg, kan snel;

Deze woning is gemeten volgens de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning met veel zorg hebben opgemeten kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch verkoper noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoeringen worden door ons gezien als zuiver indicatief. Indien de exacte maatvoering voor jou van belang is, raden wij jou aan de maten zelf te (laten) meten.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Lees meer Lees minder

LOCATIE

Provincie
NOORD - HOLLAND
Plaats
AMSTERDAM
Adres
Sarphatistraat 85C
Postcode
1018 EZ

KENMERKEN

INDELING

Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Aantal badkamers
1
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Mechanische ventilatie
1 /

GEÏNTERESSEERD IN DIT OBJECT?

PLAN EEN BEZICHTIGING IN













    CONTACTPERSOON
    Tim
    020 3050560

    ONS AANBOD IN DE OMGEVING

    • Appartement €1.755

      Jaddanbaikade 135

      1081 LE AMSTERDAM
      badkamers
      50 m2 oppervlakte
      1 kamers
    • Appartement €2.700

      Jaddanbaikade 369

      1081 LE AMSTERDAM
      1 badkamers
      90 m2 oppervlakte
      3 kamers
    • Appartement €1.715

      Jaddanbaikade 83

      1081 LE AMSTERDAM
      badkamers
      47 m2 oppervlakte
      1 kamers